Датчици за налягане

TPMS означава „система за следене на налягането в гумите“. Всяка автомобилна гума е оборудвана с TPMS сензор, свързан към вентила на гумата, който се използва главно за автоматично следене на налягането в гумите, температурата и информацията за ускорението в реално време, а водачите остават информирани с всякакви проблеми,които могат да доведат до много по-тежки проблеми като:

повишен риск от спукване на гуми / по-кратък живот на гумите / по-бързо износване на гумите / лошо шофиране / лоша икономия на гориво.

 

Създаден да работи като оригинален сензор по отношение на сигнал, издръжливост и функционалност:

  • Батерията е направена за работа при тежки метеорологични условия;
  • Високопрецизен въздушен клапан за предотвратяване на изтичане на въздух;
  • Сменяемото алуминиево стебло на клапана е анодизирано за устойчивост на корозия (за Clamp-in сензор);
  • Здравият дизайн на въртящото се стебло със скоба позволява регулиране на ъгъла от 0-35 градуса, за да пасне на всички видове колела (за сензор за захващане);
  • Бързото и лесно сглобяване минимизира времето за монтаж

Цена за брой: 80 лева с включено обучение!

 

Autel – Програмируем TPMS сензор с двойна честота 315MHz+433MHz
Основните акценти за Autel MX-сензори:

2 в 1 TPMS сензор: Комбиниране на 2 честоти (315MHz и 433MHz) в Autel MX-сензори. Разпространените сензори на пазара имат само една честота.
Метални и гумени вентили: Изключителният клапан за освобождаване на пресата осигурява сменяемите гумени и метални стебла на клапаните за лесно отстраняване и подмяна на ръка без инструмент.
Възможност за клониране на 100% ID: Autel MX-Sensors могат 100% да копират оригиналния ID на сензора и да заменят оригиналния на същата позиция без процедура за повторно обучение, когато са програмирани.

Програмируеми сензори: Всички MX-сензори на Autel могат да бъдат активирани/програмирани/научени отново с инструментите на Autel TPMS (TS408/TS508/TS601/ITS600/MK808TS/MP808TS/и др.). Изпълнява същата функционалност като OEM сензорите, но е по-рентабилен.

Безжично програмиране: Благодарение на мощната сила на сигнала, до 20 MX-сензора могат да бъдат безжично програмирани едновременно дори вече монтирани на колелото.
99% покритие на превозни средства: Универсалните сензори на Autel покриват 98% от моделите превозни средства. Вече няма нужда да складирате голям брой сензори за различни превозни средства.
5 години живот на батерията: 12g по-нисък MX-сензор предлага по-дълъг живот на батерията от повечето сензори на пазара.
Контрол на качеството:

Тестван и сертифициран да отговаря на стандартите SAE J1205/J1206. Всеки сензор притежава сериен номер за контрол на качеството.

 

          

Новини

Разгледайте най – новите ни проекти. Ние сме насреща да отговорим на всички ваши въпрости.

Направи запитване

Може да се свържете с нас по удобен за вас начин, Viber, Email, телефон.

Свържи се с нас

Телефон

0876 660 661
0876 677 655

Call Now Button