СМАРТ РИПЕЪР има удоволствието да Ви представи първата в България CNC машина за ремонт на DIAMOND CUT алуминиеви джанти!

  • ДИАМЕТЪР НА ДЖАНТАТА ДО 28 ЦОЛА

 

  • ЦИФРОВО УПРАВЛЕНИЕ

 

  • НАПЪЛНО АВТОМАТИЗИРАН ПРОЦЕС НА ОПИПВАЧА

 

  • СЪЗДАВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛЕН ПРОФИЛ НА ВСЯКА ЕДНА ДЖАНТА

 

  • РЯЗАНЕ С ДИАМАНТЕНО ОСТРИЕ

 

  • ПЕРФЕКТЕН ФИНИШ НА АЛУМИНИЕВАТА ПОВЪРХНОСТ

От известно време се наблюдава тенденция, новите модели автомобили да бъдат оборудвани именно с Diamond cut джанти, което само по себе си води до по – добра визия на автомобила. Диамантираните джанти ( diamond cut wheels) представляват джанти поставени на струг ( CNC LATHE)  и част от цялата боядисана повърхност на джантата се обработва до лъскава повърхност. След това се лакира със специален лак, за да се предотврати корозия по джантата. 

  Не всички джанти подлежат на обработка, тъй като това зависи от профила на лицето на самата джанта. Вие може да се допитате до нас и да получите бърз и адекватен отговор както и съвет кой е най – добрият начин за ремонт на Вашите джанти.

 

Колко пъти можете да режете / ремонтирате джантата ?

   В зависимост от нуждата на  ремонт, това обикновено е 1-2 пъти, но ако ние сметнем, че джантата ще бъде компрометирана по някакъв начин и ще отслабне, то няма да можем да отремонтираме Вашите джанти със CNC машина, но може да предложим алтернативен начин. Всяко колело се оценява поотделно. 

 

 

          

Новини

Разгледайте най – новите ни проекти. Ние сме насреща да отговорим на всички ваши въпрости.

Направи запитване

Може да се свържете с нас по удобен за вас начин, Viber, Email, телефон.

Свържи се с нас

Телефон

0876 660 661
0876 677 655

Call Now Button