Услуги

Ние от Smart Repair LTD държим на изключително високото качество на работа и прецизност.
Mоже да разгледате нашите услуги и цените към тях.

087 667 7655

0876 660 661

Монтаж / Демонтаж / Баланс на Гуми

Ние от Smart Repair LTD Ви предлагаме монтаж, демонтаж и баланс на джанти. Доверете се на дългогодишниият ни опит в бранша. Баланса на вашите гуми към джантите е изключително важен процес за вашият комфорт и безопасност. Съвремените джанти налаг поставяне на тежести за да се постигне прецизен баланс и комфорт.

Може да разгледате нашата ценова листа като натиснете на бутона по доло, също може да видите цените и на нашият хотел за гуми, кадето гумите Ви ще бъдат сахранявани в най – добри условия и техният живот ще бъде удължен.

Diamond cut 

От известно време се наблюдава тенденция, новите модели автомобили да бъдат оборудвани именно с Diamond cut джанти, което само по себе си води до по – добра визия на автомобила.

Диамантираните джанти ( diamond cut wheels) представляват джанти поставени на струг ( CNC LATHE)  и част от цялата боядисана повърхност на джантата се обработва до лъскава повърхност. След това се лакира със специален лак, за да се предотврати корозия по джантата. 

  Не всички джанти подлежат на обработка, тъй като това зависи от профила на лицето на самата джанта. Вие може да се допитате до нас и да получите бърз и адекватен отговор както и съвет кой е най – добрият начин за ремонт на Вашите джанти.

  • ДИАМЕТЪР НА ДЖАНТАТА ДО 28 ЦОЛА

 

  • ЦИФРОВО УПРАВЛЕНИЕ

 

  • НАПЪЛНО АВТОМАТИЗИРАН ПРОЦЕС НА ОПИПВАЧА

 

 

Боядисване на джанти

 

Високи бордюри, дълбоки дупки или некачествени препарати? Да!
Това са едни от най – често срещаните причини за увреждане външния вид на вашата джанта.

Ние от Smart Repair работим на най-високо ниво и можем да Ви предложим висококачествено боядисване и възстановяване на Вашите джанти.

Ние  ще възстановим Вашите джанти във фабричен вид и те ще изглеждат като току що излезнали от завода, без забележка!

Прахово ли е боядисването?
НЕ! Проховото боядисване е страхотен вариянт, когато имаме нужда да се  боядиса ограда, мебел или друг продукт от стомана, но за джанти, това е един от лошите вариянти.
Поради тази причина ние не боядисваме прахово, работим с висококачествени лакове и бои на световнопризнати марки, които са точно адаптирани за боядисването на джанти и даващи най – добри резултати.

Може да разгледате наши проекти в секцията ,,Новини/Проекти”, също така с бутона по – доло може да видите нашата ценова листа

Новини

Разгледайте най – новите ни проекти. Ние сме насреща да отговорим на всички ваши въпрости.

Направи запитване

Може да се свържете с нас по удобен за вас начин, Viber, Email, телефон.

Свържи се с нас

Телефон

0876 660 661
0876 677 655

Call Now Button