За
       нас

Smart Repair има дългогодишна отлична репутация с качество, качествено обслужване и бързи услуги. Извършва услуги в сферата на ремонтиране, възстановяване на наранени повърхности, боядисване, лакиране, ремонт на полирани и сплит алуминиеви джанти. Като се фокусира върху изключително обслужване на клиентите, най-високо качество, отлични цени и бързо време за изпълнение. Работи с всички видове марки автомобили и цолаж на алуминиеви джанти.
Smart Repair предоставя на клиентите си възможност за трансформиране на външния вид на кола, като пребоядиса или частично освежи износени, частично корозирали и повредени колела.

Джантите могат да бъдат направени да изглеждат като нови и да придадат индивидуален облик. Водач, искащ да персонализира колата си, има широк избор от цветове, които ще му помогнат да постигне индивидуален външен вид, който желае.

Колите правят изявление за техните водачи, а колелата играят голяма роля при визуално въздействие.
Ремонтът на алуминиеви джанти е много динамичен сегмент в пазара на грижа за автомобила, защото собственици все повече търсят начини за подобряване на външния вид на колите си. Не само, че колелата се повреждат редовно по българските off road пътища, бордюри, дупки, неравности по пътя, но и от корозия и инциденти. Дори и най-добре гледаните автомобилни джанти почват да страдат, губейки блясъка си след кратко време.

Тенденцията в автомобилната индустрия за автомобили е да се продават с все по-големи лети джанти , които са с ниско профилни гуми и широчина, а колите стават по-големи. Тези фактори се комбинират, за да направят колелата все по- податливи на удар при паркиране. Това е една от основните причини, след като само за кратко време джантите на нова кола може да разочароват цялостния вид на колата.

Гаранция

6 месеца гаранция за всички облицовки при условие, че са били правилно подложени на нормални пътни условия на територията на Република България или страна членка на Европейски съюз. 

* Гаранцията важи, след монтаж на гума и баланс в сервиза на SMART REPAIR. НЕ носим отговорност, ако джантата е наранена след монтаж на гума в друг сервиз или наранен централен отвор при баланс.

Защо да изберете нас?

Ние от Smart Repair LTD държим на максимално високото качество на работа.

Скорост

Качество

Решения

Коректност

Стил

Можете да избирате от нашата широка гама от цветове и покрития и да направите колелата си да изглеждат като нови отново или да се създаде по-индивидуален стил. Ние ще Ви посъветваме за най-добрите варианти за вашия дизайн и състоянието на джантата Ви.

Качество

Вашите джанти ще бъдат прегледани и направени по най- високите изисквания и стандарти за пребоядисване. Ние ще премахнем боята на колелата почти до гол метал и ще ги подготвим правилно, за да се отстранят всички дефекти, корозия или петна преди боядисване.

Лесна поддръжка

Ако ви е писнало всяка неделя да почиствате праха от спирачките и мръсотията по вашите колела, тогава ще заобичате качеството на вашите ремонтирани алуминиеви джанти. Прахът и мръсотията се премахват много лесно благодарение на лака,с който те са обработени. Така Вие спестявате Вашето време в почистване на колелата..”

Новини

Разгледайте най – новите ни проекти. Ние сме насреща да отговорим на всички ваши въпрости.

Направи запитване

Може да се свържете с нас по удобен за вас начин, Viber, Email, телефон.

Свържи се с нас

Телефон

0876 660 661
0876 677 655

Call Now Button